xXx

xXx

Anotace: Byla jsem šťastná a teď hořce vzpomínám na to jaký to bylo...

Až ti začne srdce bít
a tvé nitro začne vřít.
Vzpomeň si na to,
jaký to bylo.
***
S kouzelnou hůlkou se mávlo jen
a svět byl hned zachráněn.

Kde je však teď ta hůlka,
ztratila se?
Znova? Zas?!
***
Zbyly mi teď vzpomínky,
krásné, šťastné momentky.
Autor Kira Haulie, 12.02.2010
Přečteno 341x
Tipy 3
Poslední tipující: PetAnderson, ilona, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí