Jo!

Jo!

Anotace: 12022010

nocí se plíží automobil
starodávný automobil
s rosvícenýmy světly,
znichž jedno poblikává
do sluneční tmy.

u kanálu hned vedle
zašlýho hotelu, u chodníku,
plíží se kocour
s naježenou srstí a žlutozelenýma
očima chytá myši
v kočičí pasti

já sedim ve svym pokoji
nevidim neslyšim, fantazii
sedim a piju pivo
a vymejšlim si jedno velký
básnický hovno
jedno je jistý - noc bude krušná...
Autor humus, 12.02.2010
Přečteno 246x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí