řekli mi, že chcípnu..

řekli mi, že chcípnu..

Anotace: 12022010

seděl jsem na balkóně
kouřil cigáro
a přemejšlel jsem a usmíval se
když mi řikaj
že rakovinou zahubí mě

jo!
ale pro tenhle okamžik
pro ten úsměv
když dým jde z pusy
to za to možná stojí

možná mě přepadne
a možná ne
možná včas
a možná dřív
než vyfouknu
poslední dým
chuti
Autor humus, 12.02.2010
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: MarkétkaR., ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí