Konzumenti literární klasiky

Konzumenti literární klasiky

Anotace: Je libo klasika....?;-) Kafka, Němcová nebo Karafiát?

Konzumenti příběhů
uspokojují potřebu
v pojídání vět
zkracují dějiny
zkracují klasiku
snědli Kafku
čekají na Proces
co s nimi bude
jako s hlavním hrdinou
Kafkova románu
***
Ráno jsem posnídal
Boženu Němcovou
a odpoledne mi volají
do práce, že Babička
náhle zemřela
zcela náhle, podotýkám
***
K obědu si chci dát
Broučky od Karafiáta,
ale možná si je
nechám na večer,
až před spaním
***
Raději teď posvačím,
ptáte se koho, co?
Zatím nevím,
pečlivě vybírám
autorů je tu spousta
a titulů taky
***
v knihovně prázdno
žaludek prázdný
a oči natěšené
***
musím ukojit hlad
Autor Tomáš Přidal, 12.02.2010
Přečteno 211x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí