Party nekončí!

Party nekončí!

Anotace: 7.2.2010 v Dolní Bečvě

Lesk se setřel
řasenka rozmazala
už není slyšet zvuk střel
"jen koukni, holka, vždyť ses umazala!"

Už nejsem královna,
ani princezna,
jsem jenom smutnej šašek,
s pusou od ucha k ucha
(a ani ta už není moje)

Nepatří mi nic,
už vůbec né ty,
nepiju lacinou vodku,
chci jen jeden polibek na rty.

Tak kráčím
a zkrvavený ruce
jen tak vláčím
podél mýho nicotnýho těla

Vítr se opírá
do mě
a já cítím pach vás,
vás živých
Autor Rychlý Tep, 12.02.2010
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: Patrik Mališ, ilona, johNMadhead
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poslední verš je hustej

09.03.2010 16:17:00 | johNMadhead

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí