úděl

úděl

Anotace: bez komentáře

Jako bárky na moři
Různými směry se míjíme
Zda-li spolu k večeři
Zasedneme ku stolu nevíme

Vlna běží za vlnou
Loděmi těmi houpe zlehka
Pak projdouc proměnou
Tvrdě pošle je do pekla

Divný to úděl lidský

Společně životem plujeme
Přec sami na vždycky
Autor certsest, 12.02.2010
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to tak, a potom, k čemu ty žabomyší války !!

20.10.2010 20:53:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí