The art of randoms

The art of randoms

Anotace: ne všechny pokusy jít po cestě osudu musí vést ke štěstí,ale na těch pokusech vaše štěstí stojí.

Oh Mattie
jak krásné
oči tvé.

And just here was snowing.

Intuice.
Šaty bílé
- pomněnkové.
A střevíčky na ples
malé
přílíš.

Your face was smiling.

Čas lásky
sázky uzavírá.
Jak dlouho
jejich vlásky
smotá
cit bez nadsázky
lásky čisté.

Stars are blind.Everywhere.

Svatební prsten
mé srdce svírá.
Oprosti ho
pohledem
znova.

My mind is begging at you.Again.

Anděl
upírem
se stal.
Když lásce
masku sťal.

And your answere is nowhere.
You were a dream
without a name
destiny is a shame.
Autor urcite.me.neznas, 12.02.2010
Přečteno 245x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí