anděl nebo ďábel

anděl nebo ďábel

Anotace: ....

Už konec začal kráčet ke mně, já však chtěla pokračovat.
Chtěla jsem s kapkama deště poletovat. Chtěla jsem kráčet v radosti, avšak mám teť život plný bolesti. Já šla dál cestou černou, já šla tou cestou temnou. Náhle mi ale něco blesklo do tváře, cha byly to jen slzy oltáře. Slzy smutné šedou barvou lemované, na první pohled okouzlené. Věřila jsem v bitosti co lásku mají v mocnosti. Věřila jsem hodným lidem však přetvářka byla jejich činem. Chtěla jsem jít opět dál ale anděl našel můj dar, Vzal miho vzal mi život radostný a nechal jen zbytečné starosti. Život mi toho tolik dal, ale černej anděl ten mi všechno vzal...já věřila andělům, že oni předcházejí omylům. Jak vypadá zlí anděl...už to wím je to ďábel..
Autor Kačeenka, 12.02.2010
Přečteno 368x
Tipy 8
Poslední tipující: Amable seňor Marek, Paulín, Isquieasuus, Bíša, hostmen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně zajímavá úvaha. ;-)

10.04.2010 13:00:00 | Amable seňor Marek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí