Plout mezi okapy

Plout mezi okapy

Anotace: Vyznání lásky :-* Věnováno Míše :)

Plout mezi okapy. Protože tak stékají. A já chci také týct. Vyrovnaný jako kapka být. Kapka na Tvé tváři. Aby jsi mě mohla pít. Déšť se má, déšť se směje. Déšť totiž všechno smeje. Tak ať už prší. Mé srdce buší. Čekam na Tvou odpověď a nastavuji uši. Nechci jen Tebe, chci Tvoji duši. Jinak to neberu, takhle je to fér a takhle se to sluší...
Autor Richie12, 12.02.2010
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: dodola, CULIKATÁ, hostmen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí