Optimistka

Optimistka

Anotace: Kdyby to tak bylo pořád.:-)))))

Sbírka: Sny ,touhy a skutečnost.

Spinkala jsem,spinkala,
ale málo,
né,že bych byla juchala,
víc než je zdrávo.

To se někdy podaří,
je to príma,
nechat horu starostí,
někde za horama.

Co si více přáti mám.
jen snad trochu lásky,
člověk nechce býti sám,
pak je život krásný.
Autor Bomejka, 12.02.2010
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí