Slunce

Slunce

Anotace: Slabší...

Záře, květ a paprsek.
Zableskne se přívěsek.
On mezi vozy visí.
A čeká na svou misi.

Ta nazývá se den.
Kdy sladce vyjde jen
a při kousku štěstí na vzduchu,
na tvář vykouzlí barvu barbuchu.

Pálí, saje, nasává.
Energii posílá.
Odráží se o hladinu,
později s jiným mění směnu.

V čas se od nás vzdaluje.
Do daleka putuje.
Aby zase v brzké ráno.
Zaklepat na okna je mu přáno.
Autor anrUth, 13.02.2010
Přečteno 249x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí