Pravda

Pravda

Anotace: Další báseň na téma Zpovědnice

Sbírka: Zpovědnice - Confessor

Co je pravda?
Je čistá?
Nebo bolí?
Dotkni se mě.
Jen se neboj
a poznáš pravou
mou podobu.

Když z tvé mysli
vůle se rozběhne
do všech stran
A poslední tvá
svobodná myšlenka tě opustí,
tak poznáš pravdu.

Budu jen já.
Já budu tvá pravda
i tvá lež.
Budeš-li chtít
mě tak zvát...

Až tvé oči
budou plát
a tvé srdce
hořet.
Jen pro mě!
Jen pro můj dech!

Jsem tvůj
smysl života.
Tvůj den
i tvá noc.
Podlehneš
a ne že ne.
Nemá smysl se vzpírat.

Ode dneška
Už mě NIKDY
nezklameš!
Autor Etain, 13.02.2010
Přečteno 335x
Tipy 1
Poslední tipující: fuu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí