Šmíruju...

Šmíruju...

Anotace: ...ale jinak jsem celkem normální... :-p

Sluní se spousty svlečených slečen
za jejich odvahu jsem jim vděčen.
Ale když večer slunce zapadá
vytrácí se moje skvělá nálada.

V rákosí tajný úkryt mám
cestičku k němu já jenom znám.
Jako vědec maskován tady jsem
těla lepá pozoruju každý den.

Šmíruju, šmíruju, šmíruju
digifoťák cvaká pilně.
Šmíruju, šmíruju, šmíruju
a tvářím se přitom vilně...

Drzý k bujným vnadám
vlezlý tajně do jejich přízně.
Na tabu místa jen tupě zírám
objeví mě a dlaněmi odpoví řízně.

Divnou hru semnou hrajou
něco jako ,,Padla facka na sále”
Modřinami a šrámy nezlomen
v rákosí se skrývám dále.

Šmíruju, šmíruju, šmíruju
čočky triedru pilně leštím.
Šmíruju, šmíruju, šmíruju
oči na tu krásu třeštím...
Autor Modrý Adept, 13.02.2010
Přečteno 511x
Tipy 9
Poslední tipující: Poetik, Jeněcovevzduchukrásného, ilona, Bíša, Lorraine, dream in emptiness, CULIKATÁ, Kett
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Připomněl jsi mi jeden český film, kde ve filmu panu Donutilovi jedna žena uřízla kuličky, tak bacha na to, nevíš na jakou narazíš, raději bych již neriskoval :-))

17.06.2015 20:23:49 | Jeněcovevzduchukrásného

v poslední době už není skoro co šmírovat, ale když tě to baví.. =P

13.02.2010 13:42:00 | dream in emptiness

Pozor na oči:-).

13.02.2010 12:06:00 | CULIKATÁ

I Ty jeden šmíráku :-)) Tytyty :-)

13.02.2010 08:51:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí