Kašna

Kašna

Anotace: .. ledové vězení

Sbírka: 2010 Patetická potvora s kyselým úsměvem

S ostychem, s obavou
nakláním se nad kašnou
Chci vylovit své třpytivé štěstí
však z ledové vody dostávám křeče

Na dně se třpytí
bláhová přání včerejšího snění
však vytáhnu pouze minci
minci z roku 1990

Nač mi je?
Taky zebe - srdce nezahřeje
Z prstů klouže s elegancí vraha
zpět do ledového vězení
Autor Satha, 13.02.2010
Přečteno 260x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí