Lítost

Lítost

Anotace: Zařili jste někdy něco, na co nikdy nezapomenete? Pakliže ano, jaké to bylo povahy?

Sedím na zastávce
sama
A lidé kolem té
budky
Spěchají tam nebo
zpátky

Na šedém chodníku
táhle
Zatímco kolem jen
prší
Válí se květina
bílá

Spěchají tam nebo
zpátky
Ti lidé kolem té
budky
A nevidí pro déšť
kytku

Šedé deštníky a
šedé
Všechno kolem je
šedé
Šedý chodník šedí
lidé

Jen ta květina
bílá
Myslím si, že jen ta
kytka
Má tady v tom světě
smysl...

Protože ona je
bílá
A protože lidé jsou
šedí
To proto ná větší
smysl...

...než celý náš šedý
svět.

S láskou a nesmírným
vděkem
věnováno mému
panu
Josefu Kuličkovi.
Autor Keigh, 13.02.2010
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí