Sarkasta

Sarkasta

Anotace: Jste pokrytci?

"Jak se máš?"
Pokrytecké.
Nesnáším tu
otázku.

Hladomor
v Africe a
v Indii a
lidé nic.

Znečištěné
ovzduší
Kácení
těch pralesů

A ropné
havárie
Hurikány
a jiné.

"Celkem fajn."
potlačím ten
Sarkasmus co
ukrývám.

Myslím si
že svět je a
bude plný
pokrytců

Protože
je docela
jednoduché
patřit k nim.
Autor Keigh, 13.02.2010
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: annuska, Alfie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí