lovecká

lovecká

Anotace: jen narychlo..potom co jsem viděl ty oči,naštěstí jsem já nestiskl tu spoušť

nedotknuté bílé dálky
vzpomínka na s kávou šálky
kde se berou rudé plody
na sněhu letní jahody?
hledíš kolem a stále víc
už nepočítáš nad tisíc
sladké jsou avšak ne zralé
jsou to krve kapky pravé
tu sklizeň zasila tvá dlaň
a před tebou je zhaslá laň
její oči černý smutek
tu vyčítají ten zlý skutek
ten dukaz zmizí s jarním vánkem
ale jak to bude se tvým spánkem?
Autor hexaoktaedr, 13.02.2010
Přečteno 226x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí