noční slova

noční slova

Anotace: .

Tichou nocí kapky píší zvláštní slova
do černé tmy Slyšíš? Slyšíš?zas a znova
Ten vzkaz jak výčitka ti zní
jsou to slova poslední?
ukládá se k spánku tvá duše rozervaná
a utíká tvuj život to žíla roztrhaná.
Tichá noc a tichá slova
kap kap kap
Autor hexaoktaedr, 13.02.2010
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: Giginka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kap:-)

13.02.2010 14:36:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí