A budeš básník, který mlčí

A budeš básník, který mlčí

Anotace: ...

A můžeš jít, dokud tam nedojdeš
Vždyť přece víš, se světem nepohneš
A je to cesta, ne ty, kdo dává směr
Potkáš-li lásku, dokud dává, ber
A budeš básník, který mlčí.
Jako touha, které nestačíš.
Tvoje vrásky už se nesmažou,
Protože voda není jen závlahou.
Rozpučí duši tvou tak jako baobab
A pak si doufej, že ti zbude snad
Pro další míle, ještě jsi neskončil
To právě proto, že už jsi tu byl.

I ústa mlčí, když hledáš odpovědi
Všichni se tváří, že už všechno vědí
Nedej se zmást. Neztrať se v hluku ulic.
Člověk má víc, než tuší, a ne jen pro nic.
A přece víš, že tvůj strach vždycky zmizí.
Slova tě najdou, ať už tvá či cizí.
Autor M22RainBird, 13.02.2010
Přečteno 326x
Tipy 11
Poslední tipující: Mbonita, harmony, Psavec, Elisha, Radek.oslov.Šafárik, ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St,protože i básník mlčí, ne proto, že mu došla slova.

13.02.2010 19:07:00 | Elisha

mám pocit že žádný basník nemlčí st

13.02.2010 18:35:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí