Proč já?

Proč já?

Anotace: ...

Proč já mrznu venku s pistolí v ruce?
Proč já čekám na zprávu smrti?
Proč já stojím před koleji vlaku?
Proč já odpouštím vrahu svému?
Proč já jdu bez pomoci přítele na svou popravu?
Proč já odskáču injekci smrti?
Proč já ničím svá játra vodou?
Proč já nečekám na záchranu?
Proč já se plazím před svou matkou?
Proč já necítím svou končetinu?
Proč já mám náladu zatracení?
Proč já......Proč?
Protože žiji v jednadvacátém století
Autor Without Love, 13.02.2010
Přečteno 283x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí