Závidím...

Závidím...

Anotace: ...

Závidím..

Závidím ohňům jejich dým.
Závidím křídlům andělským.
Závidím vášni její slast
a není to nic;
Je to past.

Závidím sněhu jeho chlad,
jenž promění mě v něco;
snad.
A nebudu už prázdná...

(Když jsem tančivým krokem prošla kolem vlastního osudu..)

Taky závidím větru.
Jeho volnost.

Závidím...

Závidím blaženosti tvé.
A závidím i Tobě,
což je zlé...
Autor Holly-EnD, 13.02.2010
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí