Válka

Válka

Anotace: já ve válce

dneska mi má střeva
vyhlásili válku
a já musel běžet
strašně velkou dálku
aby sem to stihnul
aby sem se neposral
když se tenmůj výtvor
na světlo ven dral
prdel ta mě strašně pálí
říkal sem si někde v dáli
já na hajzlu to stihnu
a hovnou tady vyplivnu
potom krásném vysrání
příchází jen usmání
Autor ostuda lidstva, 13.02.2010
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí