S vůní máty mlčím

S vůní máty mlčím

rozmalované ráno
usedá..
někam za víčka
protéká krajina v očích
zavřených
a jen tak si píská do kroku
vrací se slíbená slova
v zážitcích nevšedních
pár pohledů zvídavých
okolo mě, Tebe..
trochu strachu z jejich mravů
posílám do nebe..
Autor toulavá naděje, 13.02.2010
Přečteno 287x
Tipy 7
Poslední tipující: Jana M., ilona, Mbonita, synanceia, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí