velevážení prdelní červi , sousedé a já

velevážení prdelní červi , sousedé a já

Anotace: 13022010

naco myslíš , když
vidíš sousedy,
co šmírujou z okna
a vyběhnou, křičej a
hodnotěj svoje pejsky,
který navzájem zjišťujou
příchuť prdelních červů a
páníčkové nebo paničky se smějou
a vyšňerovávaj
a fintěj
a lakujou
a hlavně že úsměv,
sousedi, psi, červi v prdeli,
nefunkční záchod, skurvenej čokl,
co pokaždý šťěká a ta baba,
co pořád čumí z okna a
čumí čumí čumí
a debilně se směje,
jak já to nemam tady rád...
Autor humus, 13.02.2010
Přečteno 330x
Tipy 4
Poslední tipující: Já Esther Ruth, ostuda lidstva
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

že měli jako malí průjem.

15.02.2010 18:30:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí