Polární záře.Aurora borealis

Polární záře.Aurora borealis

Anotace: ...............

Hledám polární záři
v prázdné ulici
nevím, co mám čekat
koho se jen zeptat

snad hvězd na nebi
vidím v nich
náš příběh

zapomněl jsem milovat
snažím se
poznat sám sebe

lesní hudba
divokost severních kmenů
barevní listí podzimu
tančím v ohni

vůně moře
vlny bičují mou duši
stará tvář se ztrácí

přicházím po cestě
skleněné
vidím pod sebou
velryby mocné
královny sedmi moří

přicházím k teepee
ten starý belhající indián
ošklivě nádherný
je králem
smyslu života

říká mi
ať hledám svou cestu
abych nalezl svůj osobní příběh…

dívej se na polární září

staň se září
tanči nad lesy
žij okamžikem
barevným duchem…

zábleskem naděje
symbolem fénixe.
Autor Vlk v rouše, 13.02.2010
Přečteno 329x
Tipy 31
Poslední tipující: Annie the wolf, enigman, její alter ego, Lea Aura, labuť, Sunny, Laivindia, LeeF, hypertenze, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké, dotýká se to duše...

18.02.2010 19:24:00 | Annie the wolf

Je to pěkné, napůl pohádka o hledání vlastních snů a smyslu a na půl život, kdy se pokoušíme nacházet podstatu vlastního bytí:) Hezká myšlenka...

14.02.2010 23:34:00 | Sunny

líbí ST!

14.02.2010 07:18:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí