ráno

ráno

Anotace: adsasd

dnešní jitro já sem vstal
ranní jídlo si udělal
snídavé brko sem ubalil
z toho co sem nezhulil
má snídaně byla krásná
pro mě je ted volba jasná
že budu více takhle vstávat
vzbudit se a jenom tahat
z jedné božské cigarety
co otírá se o mé rety
a kouř do vnitř do nich pluje
má hlava se zas zhuleje
do pohody do nálady
nevidím v tom žádný vady
Autor ostuda lidstva, 14.02.2010
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: CORONATION, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí