Stará Kniha

Stará Kniha

Anotace: ..

Stará kniha

Starý klášter
místnost setmělá
spousty knih
která je ta má?

Vím, co hledám
pár bylo náznaků
cestovat v čase
jeden z mých tajných snů.

Hledám starou knihu
kouzel, rad a snů
poletím s ní časem
vstříc k minulým dnům.
Hledám starou knihu
kouzel, rad a snů
poletím s ní časem
vstříc k minulým dnům.

Tajná schránka za
závojem pavučin
už tu knihu mám
vždyť třetí noc jí hledám!

Stránky zažloutlý
zub času se nakrmil
číst se ale dá
prý ji napsal kacíř.

Našel jsem tu knihu
kouzel, rad a snů
poletím s ní časem
vstříc k minulým dnům.
Našel jsem tu knihu
kouzel, rad a snů
poletím s ní časem
vstříc k minulým dnům.
Autor Samuel 75, 14.02.2010
Přečteno 387x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Elisha, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy člověk hledá jinde, než v sobě, odpovědi na své otázky.

14.02.2010 13:07:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí