Zítřek bude ono...

Zítřek bude ono...

Anotace: ...

Sbírka: Minulé zítřky

Vykouřené cigarety minulých životů,
zahazujete na zem, kde
je pošlapou vaši následovníci,
a do říše snů, kam utíkáte
před sebou samým….

Čas totiž vládne světu,
žezlem z kovu a krve, na kterém
jsou připoutány osudy nás všech,
v geometrických obrazcích a zrcadlech,
jejich střepy, co ukazují směr,
ale nikdo se do nich nepodívá,
viděli by totiž svoji duši, a čas tiká…

Tik
Tik
Tik

Tlukot vašich srdcí je mocná melodie,
vřeštící toky myšlenek vás činí slabými,
a jako nože vrahů porcují mozek,
ale bez uspokojení…
Autor Manstein, 14.02.2010
Přečteno 308x
Tipy 9
Poslední tipující: Víla, Rootness, ilona, Aurelius, DIDADA, 6thSun
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parádní básnička...moc se mi líbí "ty vykouřené cigarety minulých životů" :)))

26.03.2010 16:22:00 | ilona

pfff

14.02.2010 21:21:00 | DIDADA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí