Závěrečná

Závěrečná

Anotace: ...

Sbírka: Drozdovská recese

Ústům, která promlouvají,
i když někdy mlčeti by měla,
zastínila bezmyšlenkovitě
všechny touhy světa.

Noci bezesné
s nimiž lásku si přísahaly
na úkor bezhlavé vášni,
zhynuly ve zlomku vteřiny..
Snad kvůli lžím,pomluvám a zášti.

Jediný dotek nahání strach
oběť si vzala velikou daň,
…na úkor jiných …
vyhlásila krach

Jak že to bývá v pohádkách?
Že všechno šťastně končí ?!
Ovšem zde ztrácíme se v otázkách
a se slzou na víčku s příběhem se loučím.
Autor Dullsinea, 14.02.2010
Přečteno 334x
Tipy 7
Poslední tipující: Zasr. romantik, Labanda, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá! ST.

21.02.2010 18:08:00 | Zasr. romantik

ST! nádherná máš moc talentu postupně proštuduju všechny ;)

15.02.2010 01:13:00 | Labanda

Neplakej-posílám Ti smajlíka:-).Pěkná.

14.02.2010 17:37:00 | CULIKATÁ

moc krásně napsáno ST.

14.02.2010 17:26:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí