Samota

Samota

Anotace: Možná to tak taky někdo cítí . . .

Pár veršů bych tu zase rád složil,
Protože každý z nás si jí někdy prožil.
A když den za dnem s ní přibývá ,
Tak je to ona co vás tolik užírá.
Snažíte se potkat někoho kdo ji změní,
Ale většinou to nejde a myslíte že snad ani takový nikdo není.
Ale v hloubi srdce nepřestáváte doufat,
Ať už nemusíte si sami zoufat.
Přemýšlíte co a jak bylo
A s kým by se asi skvěle žilo.
I když spousta volného času jí možná zdobí
Ona ta samota hodně bolí.
Říká se že na každého někde,někdo čeká
A proč to není už teď se každý vzteká.
Autor KalliPaul, 14.02.2010
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí