dělám si výpisky ze svých nálad, učím se cítit a pamatovat, jak se prožívá

dělám si výpisky ze svých nálad, učím se cítit a pamatovat, jak se prožívá

Anotace: julius, josef, radúz, mahulena, krabice jménem Š. osvobozená, optimistická, po dlouhé době. ~J~

.


.


určitá nákaza školou
mě provází každý den
dělám si výpisky ze svých nálad
a platónovské ideje
jsou tak zvláštní
že se přes svou velikost
skryjí za miniaturní atomy

a všechno chvění
probíhá ve slastných sinusoidách
a má makromolekulární slunce
mé okolí
bije esence substance
a hraje metanou
s mými akcidenty

avšak nebyl by to Hollarovský počin
svést vlastní detailní popis
a bez Troutovy výpusti zvládnout líčení...
najít místo své duše na slepé mapě

vypátrat a vyskloňovat souřadnice
a nakonec provést substituci
a vyřešit rovnici
provést zkoušku
když mi vyjde

x = ty



P.S.
Jsme současní,
jsme soumístní?



.
Autor Já Esther Ruth, 14.02.2010
Přečteno 325x
Tipy 15
Poslední tipující: Patěnka, Zefi, jedam, ilona, enigman, zemědělec Karel Motyčka, Denael, ludmil
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělá myšlenka... :)

21.03.2010 21:02:00 | Patěnka

jsme...

18.02.2010 11:49:00 | enigman

Kdo ví, kam vlastně všichni patříme... ST

16.02.2010 17:42:00 | Denael

Jsme sousedi. Platónské ideje, ach ano. Je to zajímavé. Amélie se literárně změnila, ale stále se mi líbí, jako by se otáčela podobným směrem jako ludmil, čímsi se ovšemvšak odlišujíc.

14.02.2010 22:55:00 | ludmil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí