Když něco končí a začátek chybí.

Když něco končí a začátek chybí.

Anotace: už to nebolí?..

Byla si mou.
Teď nesmím tě znát.
Mělas být tou,
co chtěla jsem si brát.

Co se nám to stalo?
Kde je ta chyba?
Cit mi to vzalo.
- Je to pryč?

Všechno je pryč!
Snad na správném místě.
Pro mě si bič,
jen žádné příště!

Když něco bolí,
dá se to zvládnout.
Ale co se nehojí,
musí se spláchnout.

Tak už mi dejte všichni pokoj!
Já se snažím jen přežit.
Mám se s tím smířit - no fajn!
Tak chci jen vklidu dožit.

Sama a krátce..doufám.
Autor Lady Celebrian, 14.02.2010
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: Analisieren
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

marné to doufání, dokud tu jsme my ;)

17.02.2010 21:34:00 | Analisieren

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí