Pustá báseň

Pustá báseň

Anotace: 15022010

zaškytám se zaškytám
když sotva vidím
a všude cítím
ženou krásnou,
kozatou

co jsem to napsal
co jsem to vychcal
jakou barvu má slunce
a jakou nebe

škytám do vesmírnýho éteru
škytavkou malomocnou
vopěrkou; o půlitr
a s krabičkou cigaret

ten proklatej půlitr!
ten mě odehnal
a já se odbelhal
o pár kroků dál

vyškytal jsem další
vyškytal jsem dvacku
na další půlitr
nemám, tak slejvám

usnul jsem zase
nad hermelínem
a před talířem s
půlitrem pěju

pustou báseň
Autor humus, 15.02.2010
Přečteno 229x
Tipy 3
Poslední tipující: pamp_elka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí