scházíš mi...

scházíš mi...

Anotace: ***************

„SCHÁZÍŠ MI“
Schází mi tvůj dotyk,tvé pohlazení
I políbení.
Schází mi ten čas toho nádherného
Okouzlení.
Schází mi večery v rytmu čokolády,
Schází mi doba,kdy místo rozumu
Se naše emoce ujali vlády.
Shází mi všechno a marně to hledám,
Trápím se a nevím proč už to nemám.
Chtěla bych to vrátit a cítit to zas,
Kdy něco krásného spojilo nás…
Autor kokyno, 15.02.2010
Přečteno 332x
Tipy 10
Poslední tipující: tato22, Juraj Hrom, Psavec, labuť, Kars, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Roztoužený je tvůj stesk
věř a láska se vrátí, jako blesk
ST

15.02.2010 12:21:00 | Kars

..mě už to schází
desátej rok..

15.02.2010 11:32:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí