V peřinkách

V peřinkách

Anotace: Verunce

V peřinkách krásně tiše sní,
nad ním nebesa blankytný.

V noci jeho sen střeží- hlídá,
malinká múza ,noci víla.

Na vločkách snových přiletí sen,
než probudí ho jasný den.

Do rána plného červánků,
krásných vloček a jemného vánku.

Paprsky do okna pouštící,
sluníčko venku se smějící.

V peřinkách si tiše dýchá .
Naše chlouba ,naše pýcha.
Nejkrásnější ze všech dárků.
Vkládá život do kočárků.

Naše malinká princezna.
Pohádku ode mě často slýchá.
O tom jak krásně vyrostla.
Autor Maruška123, 15.02.2010
Přečteno 234x
Tipy 2
Poslední tipující: Linzerka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejkrásnější ze všech dárků
vkládá život do kočárků...St.:-)

15.02.2010 14:10:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí