Omluva

Omluva

Anotace: Nj

Další ráno,další boj s vlastním tělem.
Další ráno,kdy nesnáším svět.
Nával bolesti,kdo je nepřítelem?
Jak dovede ráno potemnět?

Snadno

Bolí mě všechno,bolí mě nádech.
Nemoci zlá,odejdi pryč.
Je to jak mít kudlu v zádech..
jak když po těle přejíždí bič.
Rakovino,dámo bez slitování,
táhni zas jinam úsměv brát.
Dost bylo života,nastal čas umírání..
Měla bych bojovat,ale chcu navždy spát.

Odpust
Autor Rootness, 15.02.2010
Přečteno 259x
Tipy 7
Poslední tipující: Zefi, CULIKATÁ, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí