Přemýšlím...

Přemýšlím...

Anotace: Jo,občas i já někdy přemýšlím:)...jen pár myšlenek posbíraných všude možně a naskládaných do pár veršů...Inspirace ze včerejška a dneška...

Bez mysli a citu...
kouř stoupá z rozpálené silnice za úsvitu,
obrazy vyvedené v brizolitu..
a cáry z igelitu,
co pokrývaly každou větu,
kolemdoucí ukázali prostořekost světu...

bezmyšlenkově...

Slepě,
bez kyselého děště,
kdy prosí,
namoč nás trošku ještě...

Levný odér osvěžovače vzduchu,
dostává se pod kůži,
rozsekanou trny růží,
mozek hlásí poruchu..

Všechno kolem nervy drásá,
nikde žádná světa krása,
I když...
ona tu vlastně stejně nikdy nebyla,
jen naivní tělíčka ji kdy cítila.

Vzbudit se do rána s dobrou náladou,
snad řídit se tím,
jako zásadou...
Ale já vztávám rozespalá,
tohle mi ubírá i ta mála...
energie co ještě mám...

Jen co se probudím,
večer už v dálce hledám,
až nejdůležitějšího človíčka mého srdce uvidim,
a už nikomu,
nikomu ho nedám...
Sluneční paprsky po obloze posbírám,
a potom,
ho od hlavy až k patě zulíbám...
Autor Dev_LATea_princess, 15.02.2010
Přečteno 384x
Tipy 16
Poslední tipující: hašlerka, Agniezka, ilona, PPetrushka, zlomený a nanicovatý -__-, Psavec, Zefi, Zasr. romantik, Květka Š., Gabi, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D :)

18.02.2010 22:36:00 | PPetrushka

:)vidíš,a já se po těch 2 letech co už je píšu sama pořád divím, kde se to ve mě bere :D :)

18.02.2010 22:31:00 | Dev_LATea_princess

hezká :)...jo v 15 letech, to jsem nenapsala ještě ani slovo, natož abych uměla sepsat tak zajímavé myšlenky :)

18.02.2010 22:28:00 | PPetrushka

zajímavé ST

15.02.2010 18:30:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí