Přestaň...

Přestaň...

Anotace: ...

Hledáš idol z plakátů
kolem oběti kroužíš.
Smířit se nehodláš
že marně po něm toužíš.

V hlavě dokonalý plán
tajných schůzek místa.
Chudák ani netuší
co na něho se chystá.

Dneska odmítne tě
zítra bereš ho ztečí.
Sehraješ pro něj scénu
jak smutná holka brečí.

Tak nech ho na pokoji
vyslyš jeho přání.
Tak nech ho být
pro tebe není k mání.

Jiná v moci klíč má
od jeho srdce i duše.
... a od jeho touhy...
Autor Modrý Adept, 15.02.2010
Přečteno 499x
Tipy 7
Poslední tipující: TetaKazi, ilona, dream in emptiness, Bíša, Stepbystep, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí