Život, Smrtka a TY

Život, Smrtka a TY

Anotace: Anotace...na čo anotace??

Život je pasák a my jsme jeho děvky
Někdy se nám může zdát jakkoliv těžký
Pořád nám staví překážky do cesty
Může být občas i hezký

Ale není důležité vyhrávat
Pouze se zúčasnit
Smrtku nemůžeš nikdy porazit
Závod většinou na dlouhou trať
Kde je jeden předem určený vítěz
A určitě to není tvůj kamarád
Někdo koho nemá skoro nikdo rád
Když zaklepe na dveře
Krev v žilách hnedka ztuhne
Kosou po tobě šlehne
A pak už se nikdo ani nehne

Není důležité snažit se za každou cenu prorazit
Mohl by jsi kámo narazit
Na kolena by tě mohl někdo srazit
V temné uličce pak potichu odpravit
Musíš být rád i za těch pár
Strašně pěkných chvil
Můžou přijít horší věci
Než těch pár ran
Až budeš ležet na poli a bude tě žrát hejno vran
Život se s námi snaží vyjebávat
Ale my se nesmíme nechat ojebávat
Bojovat za to co chceme
Odmítat co nechceme
Večer u sklenky vína poklábosit
Jakýže úděl musíme na bedrech nosit

Pořád něco řešit, pořád se dojebávat
A zároveň se na další den těšit
Tak na co hlavu věsit
Když už v nic nevěříš
Věř aspoň sám sobě
Dělej jen to co líbí se tobě
Protože jednou budeš taky v hrobě
Autor JohnyD., 15.02.2010
Přečteno 292x
Tipy 12
Poslední tipující: Cassée Moteur, Psavec, Isquieasuus, Květka Š., Slup, jakubisko
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravdivá myšlenka :) Není zač ;)

17.02.2010 14:05:00 | Cassée Moteur

Moc děkuji ;)...ten tvůj status na icq vážně nakopl asi dobrou myšlenku :) /thx

16.02.2010 19:44:00 | JohnyD.

Jsem ráda, že jsem tě inspirovala :)

16.02.2010 19:32:00 | Cassée Moteur

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí