paní XY

paní XY

Anotace: o jedné

krásná holka s tvaří víly
koupíš na ní navíc díly
její krásný hnědý oči
když se kouknu svět se točí

sliny tečou když se koukneš
její kozy hnedka zkoukneš
a ty její sexy nohy
chtěl bych patřit mezi bohy

usměv šukec mladý děvky
okolo se točí trepky
když jí vohnu večer v noci
neznaj cestu ani mloci

kunda holá deodorant
na to já sem strašnej pedant
tva růžová mušlička
do ráje je cestička
Autor ostuda lidstva, 15.02.2010
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí