Poslední slza

Poslední slza

Anotace: Poslední kapka na duši, poslední pohlazení, posklední okamžik, skončí v zapomnění...

Jen poslední záchvěv na rtech,
jen poslední pohled do očí tvých,
jen poslední myšlenka,
poslední smích.

Poslední slovo,
chvíle krásná,
noc začíná,
mně se síly nedostává.
Pro dívku bledou,
svět měnit chtěl,
jenže asi zapomněl,
s jinou odešel.
Dívka tiše usíná,
do tmy se zadívá,
na měsíc a hvězdy,
září, stále září.
Zářit budou napořád,
v dobrém i zlém.

Jen poslední slůvko,
poslední myšlenka,
poslední zářez,
poslední nádech,
poslední smích,
poslední pohled...
končí v očích tvých.

Poslední slza...
končím
Autor Gaia.M, 15.02.2010
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí