pan X.

pan X.

Anotace: 15022010

jsem zklamán ze situace,
která vyplynula z prachobyčejného a
skutečného plynutí verše
dávajícího smysl i těm
nejnesmyslnějším věcem.

je to novinka, vážený pane X.
je to otázka novinky vlnící se v
prostoru všech mejch přání,
tužeb a nenávistí a těch chutí
třeba jen někam vyrazit a
dorazit až s posledním nádechem,
po kterym výdech zakřičí
že má ještě větší žízeň
než rusák v umouňenym kabátu
chlastajíc lacinou oslepující vodku

jsem potěšen situací
vyvýjející se ve prospěch
zklamání ze situace
a vlastně to neni ani nic
nového, či snad přínosného,
prostě se cejtim a seru
a to že cejtim nebo že vy
cejtíte, zajímá leda tak
vaši žízeň, image je na nic
neb lásky, který odešli
miluji dodnes

kdepak jste, vážený pane X.
A kdo vlastně jste, velectěný
pane X.
jste snad novinka, lacinej vtip
pohřební situace.
jo , myslím že pan X.
tu nemá co dělat, měl by se
ztratit v zatracení
zrcadel

všem těm krušnejm novinkám
spílám sračku svou, voňavou

jak málo někdy stačí slov
aby člověk pochopil
a občas nakecáte tuny a metráky
mouder, vyznání a hoven
abyste pochopili
že s prázdnou láhví,
se těžko ožerete....
Autor humus, 16.02.2010
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: ewon, pamp_elka, MarkétkaR.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsem zklamán ze situace,
která vyplynula z prachobyčejného a
skutečného plynutí verše
dávajícího smysl i těm
nejnesmyslnějším věcem

16.02.2010 13:46:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí