Snění

Snění

Anotace: Ten pocit být schopen všeho

Do říše snů,
se potápím,
no tak stůj,
vždyť se udávím,
nechat si zdát o světě něžných rtů,
a zabývat se bezprávím,
jen snění zájem můj,
o fantastické věci přivábí,
i já navštívím dračí sluj,
kde princezny jsou v hedvábí,
no tak stůj,
ať neutečeš mi,
světe můj,
jen představami se unáším,
na křídlech spanilých múz
Autor Sapphire, 16.02.2010
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na křídlech spanilých můz...hezké

16.02.2010 06:11:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí