Sen, co se hezky sní

Sen, co se hezky sní

Anotace: * * *

Sním o vysoké slečně
bez podpatků
jak ji pozvu na drink
o půl deváté večerní
a s láskou
utečeme bez placení
rozzuření číšníci
ďáblové bez rohů
budeme pronásledovat
večerní oblohu
jak se svléká
z černé halenky
a já ti rozepnu knoflíček
ten prostřední
a políbím tvé srdíčko
budu mu vyprávět
o zchudlém nápadníkovi
o drinku bez zaplacení
o hříšnících
o snech, co se hezky sní
o básních
Autor Tomáš Přidal, 16.02.2010
Přečteno 250x
Tipy 7
Poslední tipující: CRASH, ilona, modrá..., Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Kars
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné!

16.02.2010 09:16:00 | modrá...

Krásné snění a o něm vyprávění
ST

16.02.2010 07:49:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí