Krutý výsměch

Krutý výsměch

Anotace: ...

Ti kdo kdesi v neznámém známu kohabitovali
s jakousi pochybenou ženou
kdo s ní za nocí plných rozkoší spali
ti viděli ji nahou a ještě více obnaženou
snad až na samu dřeň nelidské lidskosti
možná že vítěznou možná že poraženou
kdo už pak rozezná ctnosti a nectnosti
když samou rozkoší je na kolenou.

Ti kdo s tou ženou zvláštní
možná jen trochu nelidskou
prožívali noci i dny plné vášní
zajisté silou nadlidskou
ji uspokojovali a na ní se ukájeli
aby pak mocí domněle obrovskou
se s krasavicí úspěchem opájeli.

Snad ve svém bláznovství
chtěl bych je poprosit
aby tu která uvrhla mě ve své otroctví
nechali jen se mnou kdesi nablízku být.

Vysmáli by se mi svými hlasy
zajisté kovově dunivými
a ona s vlasy zlatými jak zralé klasy
poslala by mne mezi stíny.

Přesto však žádal bych je
aby se kamsi bez ní ztratili
chvějícím se hlasem jemuž se vysměje
i ta již chci aby mně vrátili.

Vím smála by se
hláskem svým zvonivým
že co jsem neměl nevrací se
z života dávno když zbyl dým.
Autor Skalsky Pavel, 16.02.2010
Přečteno 322x
Tipy 21
Poslední tipující: Rotorx, Tomáš Kallai z Hromova a Vlkova, Bíša, Psavec, Mbonita, Kars, labuť, WAYWARD, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Začátek je hodně silný, posledním slokám možná trochu ubírá ten archaický slovosled, nevím

22.02.2010 21:26:00 | Tomáš Kallai z Hromova a Vlkova

Dobře napsané ST!!!

18.02.2010 13:06:00 | Acham

nádhera co víc říct ST!

16.02.2010 20:33:00 | xoxoxo

Skvěle zpracované, hluboké, čtivé
ST

16.02.2010 14:21:00 | Kars

...vynechám obsah,napsáno super ST

16.02.2010 12:27:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí