Něco tam je

Něco tam je

Ze všech stran otáčím své nitro
a nemohu dohlédnout na dno.
Něco tam je. Jen se k němu
dostat, prohlédnout ho z blízka.

Mlhavě vidím odrazy snů, splněných přání.
Je to jen tvrdá slupka,
pod kterou se nachází šňůra perel
z mořského dna.

Jsem rybka, co pluje v slané vodě,
a přece si tolik pochutnává na sladkostech života.
Autor devcatko z jetele, 16.02.2010
Přečteno 264x
Tipy 17
Poslední tipující: Divoženka1, ilona, TetaKazi, Paulín, Denael, Bíša, Psavec, susana načeva, Květka Š., Kars, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky nemůžu dohlédnout dál, a chtěl bych.
Pěkná báseň pro zamyšlení.

17.02.2010 20:38:00 | Paulín

Ten konec je bezvadný.

16.02.2010 18:23:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí