Matka

Matka

Anotace: říkám si někdy,kéž by mě raději nepřivedla na svět..

Má mě tam
Kde se zlíbí
Pokaždé něco najde
Vidět mé slzy to se jí líbí
Zlá doba nepřeje lásce

Závidí snad mladost a jiné možnosti?
Vyčítá co na jazyk přijde
Neví jak ubližuje
Od úst si odtrhuje-prý
Nadává snad každý den

Na nic neodmlouvám ani nenadávám
Poslouchám.
Mlčím, často strašlivě brečím,
Všechno kvůli lásce a zkurvenýmu životu
Který žijem.
Autor Dedillope, 16.02.2010
Přečteno 355x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Petbab, zlomený a nanicovatý -__-
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí