V krajině ticha

V krajině ticha

Anotace: ...

V krajině ticha sněhem zaváté
plazí se prostorem šedý stín
Měl by být doma – na čaji o páté
a vdechovat vůni řezaných kopretin

Namísto šálku však bílé vločky hladí
a přemýšlí jaké to asi je – umrznout
Dávno je láska pryč a sní i mládí -
tak nechal si tělo jako boty zout

To tělo u stolu horký čaj hřeje
však oči má upřeny v jeden bod
Jeho duše teď obhlíží závěje
a z něj stal se tak jenom pár bot
Autor Chašmodský, 16.02.2010
Přečteno 282x
Tipy 9
Poslední tipující: CRASH, Psavec, Mbonita, Fighting Dreamer, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré verše, ale ten konec se mi zdá trochu divný.

16.03.2010 04:42:00 | CRASH

Smutkem laděna, ale hezká... dá-li se to o smutné básni říct...

16.02.2010 16:25:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí