Anotace: ...

Plané sliby,
chyby.

Bolest a trápení,
nepocítí.

Láska, síla, smrt,
nenávist.

Slast a touha,
ztráta.

Peroxid, vlasy, barvení,
všeho zlého zapomnění.

Změna člověka k lepšímu,
horšímu.

Vše krásné, teplo bylo,
najednou se ochladilo.

Sprcha studená,
dívka zlá,
zkažená.

Končí myšlenka,
že to bude jako dřív,

Na zdi zlý stín,
v srdci splín.

Zlé sny provází noci mé,
mám jen vzpomínky své.

Svět v lepší zítřek spěje,
mám své naděje =)
Autor Gaia.M, 16.02.2010
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí