Věčný sen

Věčný sen

Anotace: Svoji daň už žádá čas...

Závoj noci halí den
obejme tě věčný sen
V rukou zastudí tě mráz
svoji daň už žádá čas

Pomalu svět opouštíš
návrat ani nezkoušíš
Všechny sny se rozplynou
smutnou zimní krajinou

Dojdeš v nebe co já vím
ze tváře tizmizí stín
Rozhlédneš se nesměle
křídla dají andělé...
Autor Izza, 16.02.2010
Přečteno 327x
Tipy 6
Poslední tipující: Denael, labuť, Prinzeschen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přímo nádherná...Úžasná slova!

16.02.2010 17:10:00 | Prinzeschen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí